Austimize

Impatient TS VWAP Bands

Austimize Telah dikemas kini   
Impatient VWAP bands are based of Traderskew's VWAP bands but are for more impatient traders.

Wicking or crossing down through the upper band indicates a good short trade entry for range-bound trading periods while wicking or crossing up through the lower band indicates a good long entry in range-bound conditions.

By default, impatience is disabled. If it is turned on, adjusting impatience determines how quickly the bands approach price: higher impatience approaches price faster. Rebound indicates how far from price the bands bounce after hitting price.

Nota Keluaran:
Updated chart.
Skrip sumber terbuka

Dalam semangat TradingView yang sebenar, penulis skrip ini telah menerbitkannya dengan menggunakan sumber terbuka supaya pedagang-pedagang dapat memahami dan mengesahkannya. Sorakan kepada penulis! Anda dapat menggunakannya secara percuma tetapi penggunaan semula kod ini dalam penerbitan adalah dikawalselia oleh Peraturan Dalaman. Anda boleh menyukainya untuk menggunakannya pada carta.

Penafian

Maklumat dan penerbitan adalah tidak dimaksudkan untuk menjadi, dan tidak membentuk, nasihat untuk kewangan, pelaburan, perdagangan dan jenis-jenis lain atau cadangan yang dibekalkan atau disahkan oleh TradingView. Baca dengan lebih lanjut di Terma Penggunaan.

Ingin menggunakan skrip ini pada carta?