MikeL8888
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Deleum 1. Harga semasa serdang mencabar rintangan EMA jangka panjang dan zon fibo 50%. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI dalam zon overbought, tetapi masih tiada tanda penarikan balik.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Favco 1. Harga naik dengan mendadak dengan volum yang agak tinggi, selepas pengumuman dividend yang sebanyak 85 sen. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI baru beralih dari zon oversold.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. TeoSeng 1. Harga semasa serdang mencabar rintangan EMA jangka panjang, ia telah berjaya mengatasi rintangan zon fibo 38.2%. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI dalam zon overbought, tetapi masih tiada tanda penarikan balik.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. ILB 1. Harga naik secara tiga minggu berturut turut dengan volum yang besar, membentuk corak tiga askar putih. Harga juga akan mencabar rintangan fibo 61.8%. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI di zon overbought, tetapi masih tiada tanda penarikan balik.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. RHBBank 1. Harga semasa serdang mencabar zon fibo 61.8%, minggu lepas ia berjaya mengatasi rintangan fibo 50% dengan kandle marubuzo bullish. Harga berada di atas kesemua EMAs. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI baru mula menuju ke zon overbought, tiada tanda penarikan balik lagi.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. YTL 1. Harga semasa serdang mencabari rintangan fibo 23.6% dan EMA jangka sederhana. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI masih di zon overbought, mula ada tanda penarikan balik.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Axiata 1. Harga semasa gagal disokong oleh zon fino 23.6%, dan berada di bawah kesemua EMAs. 2. MACD di zon bearish. 3. RSI masih di zon oversold, tiada tanda penarikan balik.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Reach 1. Harga semasa masih di dalam zon konsolidasi jangka panjang, dan berada di bawah kesemua EMAs. 2. MACD juga masih di zon bearish dan tiada momentum. 3. RSI baru beralih dari zon oversold.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Hibiscus 1. Harga semasa berada di atas kesemua EMAs dan cuba mengatasi rintangan zon fibo 78.2%. 2. MACD di zon bullish dan bermomentum. 3. RSI di zon neutral, masih ada ruang untuk kenaikan.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Maybulk 1. Harga mendapat sokongan fibo 50%, dan serdang mencabar rintangan EMAs. 2. MACD mula menuju ke zon bullish dan bermomentum. 3. RSI di zon overbought.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. CJCen 1. Harga minggu lepas membentuk kandle marubuzo bullish yang kuat dengan volum yang besar. Ia berjaya memecah zon konsolidasi jangka panjang. 2. MACD mula menuju ke zon bullish dan bermomentum. 3. RSI di zon neutral, masih ada ruang untuk kenaikan.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. TNLogis 1. Harga semasa berada di bawah kesemua EMAS tetapi masih mendapat sokongan zon fibo 50%. 2. MACD di zon bearish. 3. RSI menuju ke zon overbought.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Hengyuan 1. Harga membentuk kandle marubuzo bullish minggu lepas, dapat sokongan EMA jangka serdeharna dan zon fibo 61.8%. Harga semasa serdang mancabar rintangan EMA jangka panjang. 2. MACD mula menuju ke zon bullish dan bermomentum. 3. RSI menuju ke zon overbought.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. PetronM 1. Harga semasa mendapat sokongan zon fibo 61.8% dan serdang mencabar rintangan EMA jangka panjang. 2. MACD di zon bullish dan mula bermomentum. 3. RSI di zon neutral, masih ada ruang untuk kenaikan.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. OPCOM 1. Harga semasa dapat sokongan EMA dan zon fibo 78.6%. Ia perlu mengatasi rintangan “Lower High” struktur pasaran, untuk menerus kenaikan. 2. MACD masih di zon bullish, momentum berkurangan. 3. RSI masih di zon neutral.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Sedania 1. Harga semasa dapat sokongan EMA jangka panjang. ia perlu mengatasi rintangan EMAs dan zon fibo untuk kenaikan. 2. MACD masih di zon bearish, menuju ke zon bullish. 3. RSI di zon neutral.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Amtel 1. Harga semasa masih di bawah kesemua EMAs dan zon fibo 78.6%, ia perlu mengatasi rintangan EMAs dan zon fibo untuk kenaikan. 2. MACD masih di zon bearish, menuju ke zon bullish. 3. RSI di zon overbought.
PENAFIAN: Perkongsian ini adalah semata-mata pandangan individu. Sridge 1. Harga semasa berada di dasar sokongan jangka panjang. Harga perlu mengatasi kesemua rintangan EMAs untuk kenaikan. 2. MACD masih di zon bearish, menuju ke zon bullish/ 3. RSI di zon neutral.