izzizul

Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Tentang Saya LIKE and Follow my facebook page https://www.facebook.com/EzyProTradingMethods
telah menyertai Malaysia izzi14995272
Keberkesanan Noiseless Chart seperti Heikin Ashi, Renko, Kagi dan Line Break amat jarang digunakan oleh traders Bursa, utk belajar lagi detail PM saya di 0108182358 whatsapp/telegram/ FBpage: EzyProTradingMethods (saham bursa).
Peruntukan Market
94 % saham 6 % indeks
Simbol Paling Kerap Dibincangkan
87% | 82 FBMKLCI 6% | 6 9385WA 2% | 2 7245WA 1% | 1
izzizul izzizul 7020, 1D, Panjang ,
23 0 0
7020, 1D Panjang
YKGI 21 Ogos 2018 | baru nak bermula??

Salam semua, . 1. Hari ini YKGI cuba utk membuat kenaikan dgn kemasukan volum yg signifikan. 2. MACD juga baru nak cross ke atas. 3. VOP support cun 4. Renko menaik ke atas 5. Kesimpulan saya, YKGI ada potensi utk naik lagi ke atas. . Selamat berdagang saya ucapkan, . DrZul Izzi Nordin (DDSUSM)

izzizul izzizul 9474, 1D, Panjang ,
69 0 4
9474, 1D Panjang
Brahim 14 ogos 2018 | cantik brahim nie

Salam semua, . 1. Sekali imbas memang cun brahim nie, hari ni dia buat bullish candle. 2. volum juga cantik sgt. 3. Dah jadi bullish wave yang cantik. 4. VOP support masih cun. 5. MACD hampir sgt dah nak cross ke atas. 6. Kesimpulan saya perhatikan rapat brahim nie, dia nak buat kenaikan dah pasni. . Selamat berdagang saya ucapkan, . DrZul Izzi Nordin (DDSUSM).

izzizul izzizul 0146, 1D, Panjang ,
25 1 3
0146, 1D Panjang
JF tech 14 ogos 2018 | menarik utk diperhatikan

Salam semua, . 1. hari ni Jftech buat kenaikan yang cantik. 2. Heikin Ashi menunjukkan bullish candle dgn volum yg cantik. 3. Cuma MACD menunjukkan cross ke bawah plak dah. 4. VOP support tak kuat sgt. 5. Renko masih menunjukkan arah menaik. 6. Kesimpulan saya, JFtech akan meneruskan kenaikan lepas ni. . Selamat berdagang saya ucapkan, . DrZul Izzi Nordin ...

izzizul izzizul 5878, 1D, Panjang ,
17 0 1
5878, 1D Panjang
KPJ 14 Ogos 2018 | menarik perhatian saya..

Salam semua, . 1. KPJ hari nie tidakla begitu meriah, tetapi ianya menarik perhatian saya kerana Heikin Ashi menunjukkan pembentukan Reversal Signal candle. 2. Volum biasa sahaja hari ini. 3. MACD dah berlaku cross sebelum ini lama dah. 4. VOP support masih cun. 5. Renko menunjukkan arah kenaikan harga masih ke atas. 6. Kesimpulan saya, KPJ akan buat kenaikan ...

izzizul izzizul 0083, 1D, Panjang ,
16 0 1
0083, 1D Panjang
Notion 14 Ogos 2018 | naik seperti dijangka, ulasan 7 ogos 2018

Salam semua, . 1. Hari ini notion buat kenaikan yang padu. 2. Dia bagi sebijik bullish candle yang solid dan bermomentum. 3. Volum pun signifikan dan cantik jauh mengatasi volum bar beberapa hari sebelum ini. 4. VOP support masih cun. 5. MACD cross lama dah. 6. Sekarang berada di kawasan RSI overbought - ada dua kemungkinan. 7. Renko masih cun ke atas. 8. ...

izzizul izzizul 5095, 1D, Panjang ,
20 0 1
5095, 1D Panjang
Hevea 14 ogos 2018 | cantik sejak semalam.

Salam semua, . 1. Hevea semalam dah bagi signal reversal candle. 2. hari ini di abagi lagi bullish candle yang solid dan cun. 3. Volum juga signifikan dan cantik. 4. VOP suport masih cun. 5. MACD dah cross sebelum ini jauh dah. 6. Renko masih cantik menunjukkan kenaikan ke atas. 7. Ksesimpulan saya, akan meneruskan kenaikan lagi. . Selamat ebrdagang saya ...

izzizul izzizul 5001, 1D, Panjang ,
38 0 1
5001, 1D Panjang
Mieco 14 ogos 2018 | pernah ulas sebelum ini..pada 20 Julai 2018

Salam semua, . 1. Jika tgk balik ulasan saya sebelum ini pada 20 Julai 2018, mieco memang cantik meneruskan kenaikan. 2. Apa yang menarik hari ini adalah Mieco buat reversal signal candle, yang menunjukkan akan meneruskan kenaikan ke atas. 3. MACD hampir cross di atas zero line 4. Volum hari ini amat signifikan , cun sekali. 5. Renko chart juga masih menunjukkan ...

izzizul izzizul 5101, 1D, Panjang ,
29 0 1
5101, 1D Panjang
Evergreen 14 ogos 2018 | chipboard ikut rakan2 naik sekali

Salam semua, . 1. Hari ni evergreen buat 1 marubozu yg cantik mengikut candlestick. 2. teapi berdasarkan heikin Ashi Evergreen buat 1 reversal signal candle yg solid. 3. Volum juga cantik. Solid dan signifikan. 4. MACD crossing berlaku sebelum ini. 5. VOP support juga cun, renko masih menunjukkan harga menaik ke atas. 6. Kesimpulan saya, Evergreen akan naik lagi ...

izzizul izzizul 6556, 1D, Panjang ,
25 0 1
6556, 1D Panjang
Annjoo 14 ogos 2018 | besi yang kuat

Salam semua, . 1. Annjoo menunjukkan tanda2 untuk menaik. 2. Ada reversal signal yg berlaku semalam. 3. Hari ini bullsh candle kecil terbentuk, momentum belum betul2 kuat. 4. MACD crossing berlaku sebelum ini. 5. RSI oversold dah berlaku sebelum ini. 6. Renko masih cun. 7. Kesimpulan saya, annjoo akan buat kenaikan lagi selepas ini. . Selamat berdagang saya ...

izzizul izzizul 5160WA, 1D, Panjang ,
17 0 1
5160WA, 1D Panjang
Homeriz WA 14 Ogos 2018 | ikut mak dia rapat...

Salam semua, . 1. Homeriz WA membuat kenaikan yang cantik dgn volum yg signifikan hari ini. Agak soleh, gearing 3.86, premium 39.51%. 2. Membentuk bullish candle yang kuat. Volum amat cantik hari ini. 3. MACD crossing berlaku sebelum ini, tetapi RSI menunjukkan sedikit kawasan overbought tapi belum melepasi garisan 80% ke atas. 4. VOP support cantik. 5. Renko ...

izzizul izzizul 5160, 1D, Panjang ,
58 0 2
5160, 1D Panjang
Homeriz 14 Ogos 2018 | kenaikan cantik hari ini

Salam semua, . 1. Homeriz membuat kenaikan yang cantik dgn volum yg signifikan hari ini. 2. Membentuk bullish candle yang kuat. 3. MACD crossing berlaku sebelum ini, tetapi RSI menunjukkan kawasan overbought. 4. VOP support cantik. 5. Renko menaik 6. Kesimpulan saya, Homeriz masih akan meneruskan kenaikan kerana masih berada dalam bullish wave. . Selamat ...

izzizul izzizul 9075, 1D, Panjang ,
43 0 3
9075, 1D Panjang
Theta Edge Berhad 13 Ogos 2018 | cantik sekali hari ini

Salam semua, . 1. Hari ni theta buat bullish candle yang cemerlang. 2. Volum juga amat cantik dan signifikan. 3. MACD crossing. 4. VOP support tak kuat sgt, tapi ada. 5. Renko agak cantik menunjukkan kenaikan harga ke atas 6. Tiada area RSI oversold berlaku. 7. Kesimpulan saya, perhatikan utk pembentukan bullish wave yang baru. . Selamat berdagang saya ...

izzizul izzizul 5271, 1D, Panjang ,
67 0 3
5271, 1D Panjang
Pecca 13 Ogos 2018 | cantik dia memulakan langkah

Salam semua, . 1. Pecca hari ini buat bullish candle yang cantik. 2. Walaupun dari segi momentum agak tidak solid, tetapi ianya menunjukkan ke aras pembentukan bullish wave yang bakal berlangsung selepas ini. 3. Volum agak ok walaupun sedikit berkurang dari sebelum itu. 4. Ada reversal signal yang cantik berlaku sebelum itu. 5. VOP support agak ok. 6. MACD juga ...

izzizul izzizul 5036, 1D, Panjang ,
43 0 2
5036, 1D Panjang
Edaran 13 ogos 2018 | sudah membuat kenaikan.

Salam semua, . 1. Saya ada komen edaran pada 8 Ogos 2018, ketika signal swing yg amat cantik muncul. 2. hari ini Bullish candle yang lagi power muncul dan menambahkan lagi momentum. 3. Volum juga begitu signifikan. 4. Renko masih menunjukkan harga menaik dgn cantik sekali. 5. Sekiranya anda masih swing, teruskan hold sehingga muncul reversal signal ke bawah.

izzizul izzizul 1996, 1D, Panjang ,
37 0 2
1996, 1D Panjang
Kretam 13 Ogos 2018 | menarik utk diperhatikan

Salam semua, . 1. Kretam menunjukkan pembentukan Bullish wave tetapi belum strong kerana volum tidak begitu kuat. 2. Walaupun hari ini ada candlestick merah tetapi heikin Ashi masih menunjukkan Bullish wave masih maintain. 3. VOP support agak cantik. 4. Kawasan RSI oversold sudah lepas. 5. MACD juga dah cross. 6. Renko dah menunjukkah pergerakan harga menaik ke ...

izzizul izzizul 3484, 1D, Panjang ,
26 0 2
3484, 1D Panjang
Damansara Realty Bhd 13 Ogos 2018 | masih underdog

Salam semua, . 1. DBHD agak menarik utk diperhatikan, walaupun hari ini candlestick merah. 2. Heikin Ashi menunjukkan permulaan utk Bullish Wave. 3. Terdapat pembentukan reversal signal 2 hari trading lepas. 4. Terdapat pembentukan Bullish candle Heikin Ashi tapi belum mempunyai momentum yang kuat. 5. Volum juga masih kurang berbanding volum tertinggi pada 19 ...

izzizul izzizul 0001, 1D, Panjang ,
71 0 1
0001, 1D Panjang
Super Comnet 10 Ogos 2018 | cemerlang hari ini..

Salam semua, . 1. Scomnet amat cemerlang hari ini dgn membuat bullish candle yang cantik. 2. Membentuk new high dgn volum yg signifikan, mengatasi ketinggian volum bar beberapa hari sebelum itu. 3. VOP support juga cantik dan agak kuat. 4. MACD hampir sahaja cross. 5. Renko masih menarik ke atas 6. RSI OB baru sahaja lepas. 7. Kesimpulan saya, menarik utk ...

izzizul izzizul 7245WA, 1D, Panjang ,
101 0 2
7245WA, 1D Panjang
WZSATU WA 9 Ogos 2018 | ikut mak dgn baik..

Salam semua, . 1. WZSATU WA follow mak dia dgn baik. Gearing 1.93 , premium agak tinggi 45.68%. 2. Hari ini dia buat candle bullish yg cantik. 3. Kemasukan volum juga signifikan. 4. VOP support cantik dan kuat. 5. Masih dalam Bullish wave. 6. MACD ada cross sebelum ini. 7. Renko juga menunjukkan harga masih menaik ke atas. 8. Kesimpulan saya, wzsatu wa masih ...

Tunjuk Lebih Idea 12345
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
1
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir Malaysia
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
0
0
0
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir Malaysia
157
125
876
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
159
95
657
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Lawatan terakhir
11
13
55
Mesej Ikuti Mengikuti Tidak mengikut
Pengguna tidak ada mengikuti isyarat.
Pasaran
Layari
Jenis
Layari
MS Bahasa Melayu
EN English
EN English (UK)
EN English (IN)
DE Deutsch
FR Français
ES Español
IT Italiano
PL Polski
SV Svenska
TR Türkçe
RU Русский
PT Português
ID Bahasa Indonesia
TH ภาษาไทย
VI Tiếng Việt
JA 日本語
KO 한국어
ZH 简体中文
ZH 繁體中文
AR العربية
HE עברית
Laman Utama Pengimbas Saham Pengimbas Forex Pengimbas Crypto Kalendar Ekonomi Bagaimana ia berfungsi Ciri-ciri Carta Peraturan Rumah Moderator Laman web dan Penyelesaian Broker Widget Perpustakaan Carta Stok Permintaan Ciri Blog & Berita Soalan Lazim Bantuan & Wiki Twitter
Profil Pengesetan Profil Akaun dan Bil Tiket Sokongan Saya Hubungi Sokongan Idea-idea yang diterbitkan Pengikut Mengikuti Mesej Peribadi Perbualan Log Keluar