aliremisier

arah tuju eforce wa

Singkat
MYX:0065WA   None
Dilihat 73 kali
1
1. warrant ni akan expire 17/7/2019
2. saya nampak ade shape double top yang berlaku. , brdasarkan shape ni, target dia drop lagi sampai 145sen.
3. kalau ikut previous lowest price , support adalah pada harga sekitar 11sen.
4. jadi, kita boleh jangkakan akan ada rebound pada kawasan harga 145-11sen
5. volume pon sekarang dah suam2 kuku je, bid q pun tak terjaga. jad tengok2 jela dulu. takde minat belian yang kuat lagi kat kaunter ni.