ashrafngaidin

LU-NAk kemana?

Singkat
Tuan tuan dan puan puan,

Semua pasaran menguji pada waktu begini, ibarat salji yang cair selepas habis musim sejuk. Menguji juga kesabaran dan mental pedagang.

Apapun, chart gini takyah la usik. Rosak dah. Nak tarik fibo pun dah tak reti bang, nak tarik dari 100 ke 60sen? Mana mahunya. MA semua dilanggar lunyai, lemang sebatang merah sehingga kan sentuh volume bar.

Bayangkan lah all in KWSP 10k dekat 17$ (contoh), pergi makan nasi telur kicap bini masak sedar sedar $LUNA dah 1$, tinggal 600 je bang. Ye 600, Itu lah sajian telur kicap paling mahal seumur hidup.

Sebelum masuk apa apa kaunter, pastikan tahu beli apa, mana CL , apa worst case scenario.

Bukan nya "OOOOOMGGGGGGGG, jekpot, all in, ez lambo, ez bugatti" walaupun ada wahyu yang memanggil.

Sekian coretan panjang. Semoga tabah semua termasuk saya T.T, bangkit lebih kuat selepas ini.

p/s: Indahnya short bebiyyyyyyyy~~~

TAYOR.