MYX:ESAFE   EVERSAFE RUBBER BERHAD
esafe ni buat tayar kenderaan..okay kalo kita tgk bnyak sektor logistik naik mncanak spt pos gdex cjcen dll..okay tu satu part ..satu part lagi penjualan automotive meningkat contohmya proton mencatat order tertinggi dalam sejarah degar2..nampak x pertalian dengan esafe ni.. esafe ni buat tayar..banyak org order ketetabnyak la penjualan penjualan tayar. maybe kalo lepas covid org da bole jln2 maka angin..dari segi teknikal sudah berada di ats ema 50 dan ema 200 mungkin bole dijadikan support. dari segi penjulan qr lepas menjukkan penurunan yang banyak sbb org x guna keta kan sume wfh je... ade aquire pada bulan mac yang lepas ...untuk trader short term x bole.. sbb slow da x de volume ...tapi untuk yg bekerja bole perhatikan..tunggu murah sket untuk beli sbb org belum tengok lagi esafe ni. maybe tunggu kat support.