F959

jag e-waste banefit

MYX:JAG   JAG BERHAD
sekarang ni kita tgk bnyk syarikat component electronic tengah boom..so e-waste dari pembuatan dan barang2 lama tu mesti nak recyle balik...lagi banyak e-waste lagi untun la..
jag ni dalam industrial product..dia buat waste management dalam electrical dan electronic..ape tu ? haa da refine electronic punya component dan juga industrial..
ferrous, non-ferrous and precious metals , so company untung ada related dengan harga komoditi spt gold , silver dan palladium selain daripada depend pada semiconductor business lah..
baru2 ni ada director acquired. qr pun bagus kali ni..company mcm turnaround. . syarikat yakin yang tahun ni adalah tahun yang positif bagi mereka..(tgk mcm best je kan )..masa mco aritu dia behenti skp tapi lepas tu dia salah salah satu company yang kerajaan bagi stat awal. sbb tu dia bole maintain popit. tgk la kalo ade price berubah nanti.TaYOR oopss selain u dia ada buat juga busniss dalam property.. 'property jag land' dan ade bussiess coin laundary uuhhuh
keuntungan jag ni biasa2 je x lebih 5 juta per qr...tapi kira okay lah dari rugi..
potensi tu ade

Komen

terima kasih tuan.
Balas
F959 muhammadaimanfaiz8
@muhammadaimanfaiz8, sama2 bos
Balas