Mr_Macgyver

JCY sedia untuk berlepas

MYX:JCY   JCY INTERNATIONAL BERHAD
Pada jumaat lepas volume JCY agak kuat menunjukkan minat belian telah kembali. Beliau dah malu2 kat bucu tu..Mari kita tengok dia nak ke mana. Rasa2 nak terbang, bukan menyelam..haha. Klu rist taker bleh dah try atau chip in sikit dulu, pecah triangle tambah lagi. Klu takut tunggu atas EMA 9 dlu. Tengok cantik dah ni, NASDAQ pon seronok dah tu atas awan. Apa2 pon ni sekadar kajian dan pembelajaran dan kena ingat market bukan kita punya. Jadi trading plan kena jaga, boleh setup trading plan masing2 ikut cita rasa. R 655/685/775. S 580. TAYOR.

Komen