PokMangTrader

MINETEC ada permainan yang boleh diperhatikan

MYX:MINETEC   MINETECH RESOURCES BHD
Telah berjaya memecahkan segi tiga dengan volume dan momentum yang tinggi terutama 30 minit sebelum pasaran tutup. Namun MINETEC perlu memecahkan rintangan RM0.245 sebelum sah untuk terus mendaki sehingga rintangan seterusnya RM0.33. MINETEC merupakan kuanter dengan aliran menurun dan bukanlah diletakkan di dalam senarai perhatian. Satu batang lilin hijau mungkin menjadi pembalikan tren aliran atau sekadar mainan orang dalam. Untuk jangka masa pendek atau BTST masih releven tetapi untuk berdagang jangka masa panjang masih belum jelas untuk menyenaraikan kuanter ini di dalam senarai perhatian.

Komen

Masih hold lagi.. Masih ada potensi ke esok 19/2/2021
Balas
PokMangTrader faizalopr28
@faizalopr28, kalau tengok graf 5 minit 18/2 momentum dan volume dah macam takde. 5 minit biasa orang main rempit atau scalper. Skg dia test 0.210. Pendapat saya pertama kuanter macam ni sepatutnya dijauhkan sebab downtrend. Tapi jika dah terbeli jaga support terdekat 0.195. Mungkin ada jerung atau operator yang akan push, masa tu baik lepaskan diri terus. Kalau bocor pejam mata cutloss je la. Kalau naik semula anggap takde rezeki. Siapa yang BTST pon tak jadi kuanter ni, tepuk dahi.
Balas
arini 18 feb ada big sell ke? atau nk smbung naik lg...
Balas
PokMangTrader mdesa502my
@mdesa502my, Buy signal ada pada 17hb. 18hb tiada signal buy. Kalau dah terbeli boleh hold dulu sb belum ada signal sell. Tarik Fib Retracement candle semalam 0.618 support terkuat pada harga 0.195.
Balas