TOTALENERGIES EP GABONTOTALENERGIES EP GABONTOTALENERGIES EP GABON

TOTALENERGIES EP GABON

Tiada dagangan
Lihat pada carta super
Permodalan Pasaran
‪787.50 M‬EUR
‪24.38 M‬EUR
‪410.57 M‬EUR
‪752.40 K‬
Beta (1T)
0.01

Mengenai TOTALENERGIES EP GABON

Ketua Pegawai Eksekutif
Stephane Bassene
Laman Web
Ibu pejabat
Port-Gentil
Pekerja (FY)
210
Ditubuhkan
1949
ISIN
GA0000121459
FIGI
BBG000BC0W45
Prestasi
Pertukaran hasil kepada keuntungan
Tahap hutang dan perlindungan
Perolehan
Akan datang:
‪0.00‬
Kesimpulan dari cadangan penunjuk.
Pengayun
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Pengayun
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Ringkasan
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Ringkasan
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Ringkasan
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Moving Averages
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Moving Averages
Neutral
JualBeli
Jual KuatBeli Kuat
Jual KuatJualNeutralBeliBeli Kuat
Berdagang terus pada carta super menerusi broker kami yang disokong, disahkan sepenuhnya dan disemak pengguna.

Soalan Lazim

Harga terkini untuk EC ialah 175.5 EUR — ia telah naik 0.29% dalam masa 24 jam lepas. Perhatikan prestasi harga saham TOTALENERGIES EP GABON dengan lebih teliti pada carta.
Bergantung kepada bursa, ticker saham boleh berubah-ubah. Sebagai contoh, pada EURONEXT bursa TOTALENERGIES EP GABON saham didagangkan di bawah ticker EC.
Saham EC telah naik sebanyak 0.86% berbanding minggu lepas. perubahan bulan adalah kenaikan 3.24% sepanjang tahun lepas, TOTALENERGIES EP GABON telah menunjukkan penurunan sebanyak 4.10%.
EC telah mencapai ketinggian tertinggi sepanjang masa pada 24 Apr 2006 dengan harga 750.0 EUR, dan kerendahan sepanjang masa adalah 75.0 EUR dan ia telah dicapai pada 19 Feb 1999. Lihat lebih banyak dinamik harga pada cartaEC.
Lihat juga saham-saham lain yang mencapai harga ketinggian tertinggi dan kerendahan terendah prices.
Saham EC mempunyai 1.99% ketidakstabilan dan mempunyai pekali beta 0.01. Jejaki harga saham TOTALENERGIES EP GABON pada carta dan periksa senarai saham paling tidak stabil — adakah TOTALENERGIES EP GABON berada di situ?
TOTALENERGIES EP GABON pada hari ini mempunyai permodalan pasaran ‪787.50 M‬, ia telah menurun sebanyak 0.59% sepanjang minggu lepas.
Ya, anda boleh menjejak TOTALENERGIES EP GABON kewangan dalam laporan tahunan dan suku tahunan terus di TradingView.
Pendapatan bersih EC pada suku terakhir adalah ‪−11.24 M‬ EUR, manakala pada suku tahunan sebelumnya menunjukkan ‪35.64 M‬ EUR pendapatan bersih iaitu perubahan sebanyak −131.53%. Jejaki lebih TOTALENERGIES EP GABON statistik kewangan untuk mendapatkan gambaran penuh.
Ya, dividen EC dibayar setahun sekali. Dividen sesaham terakhir adalah 20.80 EUR. Pada hari ini, Hasil Dividen (TTM)% adalah 44.44%. Menjejak dividen TOTALENERGIES EP GABON mungkin dapat membantu anda membuat keputusan lebih termaklum.
Sehingga 24 Mei 2024, syarikat ini mempunyai 210.00 pekerja. Lihat penarafan kami untuk pekerja terbanyak — adakah TOTALENERGIES EP GABON berada dalam senarai ini?
EBITDA mengukur prestasi operasi syarikat, pertumbuhannya menunjukkan satu peningkatan dalam kecekapan sesebuah syarikat. TOTALENERGIES EP GABON EBITDA adalah ‪254.94 M‬ EUR, dan margin semasa EBITDA adalah 62.10%. Lihat lebih banyak statistik dalam TOTALENERGIES EP GABON penyata kewangan.
Seperti saham lain, saham EC didagangkan di bursa saham, seperti Nasdaq, Nyse, Euronext dan cara paling mudah untuk membeli mereka adalah menerusi broker saham atas talian. Untuk melakukan ini, anda perlu membuka satu akaun dan mengikut prosedur broker, kemudian mula berdagang. Anda boleh berdagang TOTALENERGIES EP GABON saham terus dari carta TradingView — pilih broker anda dan sambung kepada akaun anda.
Melabur dalam saham memerlukan penyelidikan yang komprehensif: anda hendaklah mengkaji semua data tersedia dengan teliti, seperti kewangan syarikat, berita berkaitan dan analisa teknikalnya. Jadi analisa teknikal TOTALENERGIES EP GABON menunjukkan penarafan beli hari ini. dan penarafan 1 minggunya adalah beli kuat. Disebabkan keadaan pasaran adalah mudah berubah-ubah, adalah perlu untuk melihat sedikit ke masa hadapan — berdasarkan penarafan 1 bulan, saham TOTALENERGIES EP GABON menunjukkan isyarat beli. Lihat lebih banyak teknikal TOTALENERGIES EP GABON untuk analisa lebih komprehensif.
Jika anda masih tidak pasti, cuba cari ilham dalam senarai amatan yang dipilih kami.