izzizul

Reach WA 28 Ogos 2018 | ikut mak (super penny)

Panjang
MYX:REACH-WA   REACH ENERGY BHD-WARRANTS A 14/22
Salam semua,
.

1. Reach WA ikut mak rapat. dia naik follow rapat mak dia.
2. Gearing 3.88 , premium 153.03 (tinggi sgt ) kalau ada niat nak convert ke mother share boleh batalkan niat..
3. Expire pada 12 ogos 2022 lama lagi nie...
4. Exercise value plak 0.75sen memang mahal tu...
5. Volum signifikan sgt hari ni mengatasi volum bar sebelum2 ini.
6. MACD cross, VOP cantik, bullish candle hari ini juga cantik dan bermomentum.
7. Kesimpulan saya, jika mak naik lagi esok, dia akan follow naik juga, cuma tak volatil sgt sebab gearing dia rendah je .
.

Selamat berdagang saya ucapkan,.
.

DrZul Izzi Nordin (DDSUSM)