shoradhi

Best ke shopping kat PARKSON?

MYX:PARKSON   PARKSON HOLDINGS BHD
Kaunter ni kena beringat dan berhati-hati. Kewangan tak cantik dan ada ciri-ciri goreng, jadi kena sangat berdisiplin. Pecah support terus CL . Swing short sangat ni.

Sekarang EMA50 dan EMA200 dah hampir nak bersilang, tambahan harga dah pecahkan segi tiga, serta masih lagi dalam Bolinger Band. MACD pun dah mula crossed cuma di nilai 0.

Support, TP seperti yang digariskan, boleh EP dalam harga garisan segitiga.

ini bukan Buy Call, hanya tujuan pembelajaran semata mata.

Saya doakan kita berjaya.
TAYOR

Komen